Magyarország

About Us (in your language): 

A Szabadság Krisztusban felekezetközi szolgálat célja, hogy olyan segédanyagokat biztosítson a gyülekezetek részére, amelyek segítségével a gyülekezet tagjai növekedhetnek, megerősödhetnek Krisztusban és megláthatják elhívásukat, szolgálati területüket.

Jézus azt parancsolta, hogy „tegyetek tanítvánnyá minden népet!” (Máté 28:19)

 Lehet, hogy a szolgálatunk során emberek térnek meg, de valószínűleg nagyon kevesen lettek igazi tanítvánnyá. Sajnos túl sok kereszténynek okoz nehézséget megragadni és beépíteni az életébe az alapvető bibliai igazságokat. 

Nem az a probléma, hogy nincsenek kitűnő tanítványképző tananyagaink. Inkább az a gond, hogy a múltbéli tapasztalatok és bűnök miatt nem tudjuk befogadni és alkalmazni az igazságot. Pedig pontosan erre lenne szükségünk: „Megismeritek az igazságot, és az igazság pedig megszabadít titeket” (János 8:32).

A Szabadság Krisztusban Tanítványképző Tanfolyam célja, hogy segítsen minden keresztény embernek rendezni a megoldatlan személyes és szellemi konfliktusait úgy, hogy őszinte bűnbánatot tart és megtér. Sokkal könnyebben megértik, hogy kivé váltak Krisztusban, és sokkal gyorsabb tempóban haladnak az éretté válás útján, mint ahogy azt korábban lehetségesnek tartották.

How to contact us (in your language): 

Magyarországi szolgálatvezetők

Vizy Antal és Hildegard

tel: +36 30 997 0102, email: vizycsalad@gmail.com

Kapcsolattartó

Listár Gabriella

tel: +36 20 770 5996, email: info@szabadsagkrisztusban.hu

Your large picture: